Het zijn de pareltjes in de zee…. inzichten. Het is zo krachtig en intens als je dat moment ervaart waarop puzzelstukjes op zijn plek vallen. Het zijn de momenten waarop je weet wat je volgende stap mag gaan zijn. Neem je die volgende stap dan voel je de energie weer stromen. Stukken die aandacht verdienen, dienen zich aan en je merkt dat je weer verder komt.

Mijn inzicht van vandaag

Bracht me tranen en bevrijding. Wat een fantastisch gevoel! Al pratende over mijn leven van vroeger en nu kwam naar boven dat ik eenzaamheid ervaar wanneer ik terug ga met mijn gevoel naar mijn kinderjaren. Dat resulteert in een overlevingsmechanisme dat ik inzet in mijn huidige relaties met bepaalde mensen. Het is dus niet zo gek dat dat af en toe goed botst. Nu ik heb kunnen inzien wat het bij mij doet en waar mijn behoefte ligt, kan ik mijn overlevingsmechanisme uit laten en werkelijk erkennen wat ik nodig heb. Dat is fijn want ik kan nu heel dicht bij mezelf blijven en toch aangeven wat ik wil.

Krijg ik ook precies wat ik vraag?

Dat hoeft niet altijd zo te zijn, de ander is immers ook dicht bij zichzelf en heeft ook behoeftes die kunnen verschillen van de mijne. Maar door het uit te spreken en daarmee ook uit te stralen veranderd wel de energie onderling. En dat zorgt voor een nieuwe stroming. Een welkome nieuwe stroming waardoor ik verder kan.

Hoe ga ik mijn inzicht gebruiken

Wanneer ik stil word vanbinnen, me terugtrek uit de drukte en als het ware een touw verbind vanuit mijn kruin naar boven dan voel ik het. Die tinteling bevestigt het me. Ik kom terug in mijn kracht, terug naar mijn ware essentie wie ik in de kern ben. Daar heb ik een gave gevonden, een talent en die gaat voor mij werken. Keer op keer weet ik dat ik door gebruik te maken van mijn talent, ik mijn inzichten kan verwerken tot actiepunten. Voor mij is dat talent het liefdevol aanraken van een plek/stuk dat aandacht verdiend, hetzij met woorden, hetzij geschreven maar altijd vanuit mijn intuïtief weten. Mijn inzicht over de eenzaamheid vanuit mijn kinderjaren ga ik dan ook op die manier voor mij laten werken. Ik wist vanmiddag dat in dit geval schrijven de beste optie was. Omdat ‘gesproken woorden ontvangen’ in deze situatie moeilijk is voor de ander zet ik het op papier. Op die wijze kan ik mijn behoeftes naar aanleiding van mijn inzicht goed verwoorden en zet ik de intentie neer dat mijn behoeftes vervuld worden en ik de pijn die eraan vastkleeft loslaat.

Innerlijke vlam ontwaakt

Bij het krijgen van dat aha-moment en het weten wat je te doen hebt ontsteek je je innerlijke vlam. Je voelt hoe je lichaam meteen reageert op de veranderende energiestroom. Stond je als het ware als geparkeerde auto eerst nog stil met de handrem erop, nu voel je hoe je ook gas zou kunnen geven wanneer je schakelt. Sterker nog….we gaan ook nog wegrijden! Je hebt voor jezelf de weg vrijgemaakt om daadwerkelijk uit het parkeervak weg te sturen, de grote weg op.

Stap in

Kom stap in…. Jij rijdt! Ik ben als het ware je navigatie. Ik vertel je welke wegen er zijn, hoe je kan rijden om van A naar B te komen. We zullen te maken krijgen met een hobbel en een wegafsluiting maar ik heb een alternatieve route. Met mijn intuïtieve helder weten en fijne massagetechnieken en jouw drive om te willen verplaatsen gaan we samen op weg. Ik stel de spiegels alvast goed, pak jij je rijbewijs? De wegen wachten op ons!

Wil jij ook de weg vrijmaken voor een leven met meer geluk, voldoening en vrijheid boek dan vanaf 1 augustus een afspraak bij mij. We gaan er samen een fascinerende mooie roadtrip van maken.

 

Lief voor jezelf,

Annemarie Derickx Lodder

Intuïtief Kracht-Coach

Logo Wings & tears. Lief voor jezelf.

‘Ik begeleid vrouwen die hun vlam vanbinnen niet meer voelen, om de innerlijke essentie en verbinding weer te herstellen, zodat ze vanuit hun kracht en met zelfvertrouwen in het leven gaan staan’

 

 

 

Share This