‘Kickstart van jouw reis naar vrijheid’

Workshop bij Wings & Tears

Kom terug in je kracht, stralend van vertrouwen en innerlijke rust.

Ik begeleid beschadigde vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt in een relatie om die innerlijke essentie en verbinding met zichzelf weer te herstellen, zodat ze vanuit hun kracht en met zelfvertrouwen in het leven staan.

Deze workshop staat in het teken van de eerste stappen zetten om die verbinding weer te leggen. Het is letterlijk je kickstart van jóuw reis naar vrijheid!

Ben je vernederd, (geestelijk) mishandeld of heb je je onveilig gevoeld in een relatie en wil je jezelf vrijmaken van oude pijnen? Meld je dan nu aan voor de workshop.

In een veilige en liefdevolle ruimte zijn we met een kleine groep samen om onze vrijheid en kracht opnieuw te ervaren. Kracht waar jij mee aan de slag kan, waardoor jij je weer veilig en gewaardeerd voelt. Ik neem je mee naar de plek in je hart waar je weer mag ervaren hoe het is om oneindig lief te hebben en te mogen stralen.

Heb jij ook behoefte aan

  • innerlijke rust?
  • leven vanuit je kracht?
  • zelfvertrouwen ervaren?
  • oude pijnen los te laten?
  • angst te transformeren naar liefde?
  • controle op je leven te hebben?
  • leven vanuit verbinding?

Voel je dat dit jouw kickstart kan zijn? Meld je dan aan via info@wings-tears.nl

Kosten: €27,-

Datum: in overleg

Tijd: 10 – 13uur of 19 – 22uur

Locatie: Birkstraat 95-17, Soest

Maximaal 3 deelnemers per workshop

Ik verwelkom je met heel mijn hart in mijn liefdevolle ruimte, een plek waar veiligheid en discretie prioriteit heeft.

Lief voor jezelf,

Annemarie Derickx Lodder

Wings & Tears

 

 

Access Bars™ behandeling

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Deze behandeling stelt je in staat om in stilte en op een ontspannen wijze te werken aan je reis naar vrijheid. Na de behandeling in de praktijk werkt het op alle lagen nog een poos door. Indien gewenst kunnen we deze behandeling herhalen.

Behandeling op afspraak

Duur: 90 minuten

Kosten: € 67,-

Locatie: Birkstraat 95-17, Soest

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mij via telefoonnummer 06-28550270 of mail naar info@wings-tears.nl

Lief voor jezelf,

Annemarie Derickx Lodder

Wings & Tears

AromaTouch Technique Massage

De AromaTouch™ techniek werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.

Zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel helpt je in evenwicht te komen en versterkt daarmee het zelfhelende vermogen.

AromaTouch™  is een zachte, ritmische aanraking die ondersteuning geeft daar waar nodig is, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen. Omdat iedere olie zijn specifieke werking heeft en de opbouw van olien zo bepalend is, kom je in een staat van zijn die heerlijk ontspannen is. En vanuit die staat van zijn, kan je geest beter functioneren en sta je krachtiger in het leven.

 

Behandeling op afspraak

Duur: 60 minuten

Kosten: € 54,-

Locatie: Birkstraat 95-17, Soest

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mij via telefoonnummer 06-28550270 of mail naar info@wings-tears.nl 

Lief voor jezelf,

Annemarie Derickx Lodder

Wings & Tears

Share This