Voor jezelf opkomen verbinden we vaak aan ruzie of een strijd.
Maar opkomen voor jezelf heeft alles te maken met kiezen wat goed is voor jezelf.
Het zijn de losse eindjes die blijven bungelen, vaak jarenlang. Zo af en toe komen ze boven drijven als we vast komen te zitten. Je weet gevoelsmatig dat je keuzes moet gaan maken, overgaan tot actie maar vervolgens doen we er niets mee.

Waarom?
Omdat we vrezen voor de consequenties, voor de verandering die nodig is of omdat we bang zijn voor het onbekende wat zal volgen.

Hoe?
Het mooie is dat het moment komt dat kiezen onvermijdelijk is en je bereid bent je angsten en onzekerheden onder ogen te zien, ze wilt doorgronden en ze wilt transformeren van angst naar liefde. Omdat we daarmee ruimte creëren voor kracht, liefde en licht. Want wanneer we ons vullen met liefde en licht, leven vanuit ons hart, zullen we leven in overvloed.

Wanneer we samen in gesprek komen, zal ik middels afstemming op de juiste frequentie, inzichten en boodschappen vragen aan de engelen om helder te krijgen waar je aan mag gaan werken.

Voor mij is het heel belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt zodat je heel open en eerlijk tegen jezelf kan zijn. Ik oordeel niet, ik luister en ik wil je helpen met de gaven die ik heb. Ik weet hoe moeilijk het is om je ervaringen met iemand te delen die dicht bij je staat. Angst dat je verhaal bij het thuisfront terecht komt en je de consequenties moet ondervinden. Angst dat men een oordeel heeft. Je veilig en vertrouwd voelen stelt je in staat te ontspannen en naar binnen te keren. Daar, binnen in jou, kan ik je helpen te helen, je helpen te transformeren van een angstig of gekwetst persoon naar een verlicht en warm persoon die zicht krijgt op haar levenspad.

Liefs,
Annemarie

Ik voel dat ik
met lichte tred
en met een stralende blik
door het leven kan gaan.
De verlichte Ik bestaat.
Ik laat haar nu
naar buiten komen.

 

Share This