Voor jezelf opkomen verbinden we vaak aan ruzie of een strijd.

Maar opkomen voor jezelf heeft alles te maken met kiezen wat goed is voor jezelf.

Het zijn de losse eindjes die blijven bungelen, vaak jarenlang vanuit opvoeding en familieovertuigingen, bewust en onbewust. Zo af en toe komen ze boven drijven als we vast komen te zitten. Je weet gevoelsmatig dat je keuzes moet gaan maken, overgaan tot actie maar vervolgens doen we er vaak weinig of niets mee.

Waarom?

Omdat we vrezen voor de consequenties, voor de verandering die nodig is of omdat we bang zijn voor het onbekende wat zal volgen.

Hoe?

Het mooie is dat het moment komt dat kiezen onvermijdelijk is en je bereid bent je onrust, angsten en onzekerheden onder ogen te zien, ze wilt doorgronden en ze wilt transformeren naar liefde en innerlijke rust. Omdat we daarmee ruimte creëren voor kracht, liefde en licht vanuit verbondenheid. Want wanneer we ons vullen met liefde, leven vanuit ons hart, zullen we leven in overvloed.

Wanneer we samen in gesprek komen, zal ik luisteren naar jou. Samen kijken we naar waar je aan wil gaan werken en ik zal suggesties geven welke behandelingen geschikt zijn. Dat kan variëren van een enkele sessie tot een samengesteld voorstel van diverse behandelingen.

Voor mij is het heel belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt zodat je heel open en eerlijk tegen jezelf kan zijn. Ik oordeel niet, ik luister en ik wil je helpen met de gaven die ik heb. Ik weet hoe moeilijk het is om je ervaringen met iemand te delen die dicht bij je staat. Angst dat men een oordeel heeft. Je veilig en vertrouwd voelen stelt je in staat te ontspannen en naar binnen te keren. Daar, binnen in jou, kan ik jou helpen te helen, je helpen te transformeren en zicht krijgen op je levenspad. 

Liefs,

Annemarie

Ik voel dat ik
met lichte tred
en met een stralende blik
door het leven kan gaan.
De verlichte Ik bestaat.
Ik laat haar nu
naar buiten komen.

 

Share This